Dewaele Consultancy - Power for your Organisation
Terug hier

The eagle has landed ! De kogel is door de kerk !

Het is met enige trots en fierheid dat ik u kan melden dat Dewaele Consultancy  na een gerichte zoektocht een waardige overnemer gevonden heeft. Ik stel hem met veel plezier aan u voor :

 
Sven Van Damme is 38 jaar en woont in Assenede, ten noorden van Gent.  Hij is gehuwd met Evi Vereecke en samen hebben zij twee zonen : Vic en Ferre.  In zijn vrije tijd vind je hem tussen de paarden, in het zwembad of tussen de boeken.  Hij heeft een uitgebreide talenknobbel en spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels, Russisch, Duits en Spaans.
Sven is afgestudeerd aan de UGent als  Slavist en volgde daarna nog een postgraduaat Bedrijfskunde en –communicatie.  In zijn studententijd was hij voorzitter van de Belgische Vereniging  voor Studentenruiters en later zelfs voorzitter van de internationale koepelfederatie.
Na zijn schooltijd volgde hij een management traineeship bij Makro en werkte voor een transportbedrijf  als Business Developer op de Oost-Europese markt. Daarna werkte hij twaalf jaar,waarvan de laatste vijf jaar als  algemeen directeur, voor  een KMO die paarden exporteert per vliegtuig.
Sven heeft een gedegen interesse in de werking en opbouw van organisaties. Gezien zijn verleden in het verenigingsleven én in de bedrijfswereld, brengt hij reeds waardevolle kennis  met zich mee. Voeg hierbij nog een gedegen opleiding en training binnen Dewaele Consultancy en u merkt het: wij brengen u POWER FOR YOUR ORGANISATION.
 
 /